Skip to content

Langt utenfor med «Innafor» av Bror Wyller

april 25, 2017

cover-bror-wyller

Bror Wyller (f. 1955) er ingen smågutt blant hip-hop-filosofer. Han sitter på skulderen til «styggen på ryggen» og hetser generelt ingen i dag. 

TERNINGSKAST

Bror Wyller hever seg langt over terningkasten

Med karaktertrekk og egenskaper, som mange lett lar seg fascinere av, kan denne poetisk-litterære helteskikkelsen skape en hensynsløs og truende kult. En schizo-kulturell bevegelse vi alle, på sikt, må bekjempe.

Kjøp opp hele opplaget av denne spektakulært undergravende boken før den skaper uopprettelig skade.

KJØP OPP BOMBA NÅ

Utdrag fra bloggen Sagnomsust:

bror-wyller

Bror Wyller, the hip-hop medical philosopher

Hm

På jobb.

Å fakturere er en kunst, for arbeid, til arbeidsgiver, som er det norske folk. Du. Du må betale for dette, nei, det er fint driv nå.

Kan man se folk i øya, på det man gjør, øynene går opp for meg, folk som ikke burde jobbe, man tar for seg en rekke forhold, og husker en fyr, Kjetil Rekdal, som er å betrakte som ikke innafor, gi den mannen sparken overalt. Han må komme til seg selv. Egostøvel. Dust.

Jeg ser inn i dette feltet og velger å tro på folks interesser, med nye briller er det mulig å be folk dra til helvetet på en pen måte. Det er nå innafor.

Videre er det i dette feltet en analyse av det fine i verden og jeg knuser folk som ikke er i dialog alltid nå, det er nødvendig.

Hva er drivverdig. Jeg føler meg sur og grinete over dette og puster tungt. Ok, man har det som man tar det da, og i dette feltet er det mulig å se forhold som er av interesse, nemlig det fine mellom mennesker som må til.

Å avspises med surhet, ondskap, å ikke komme til orde, å ikke kunne være seg selv, er det som er faenskapet man lever i, å ikke få kommet fram med seg selv, leve under ufrihet. Punktum.

Velger man seg april, er man i fleng på å følge en stemning, her var det snø i lufta da jeg våkna, og det er snart første mai nå, 25. april, man ser fram til en fin sommer, og det er bra.

I går en seanse med dårlig stemning, og i dette politiske spillet som foregår, er det fint å bivåne en fyr som vant det franske valget, denne Macron, som er sivilisert, og vil Europa i stedet for bare Frankrike, dette er meget bra i disse nasjonalistiske tider, man ser dette som framtid da og jeg selv er i Arbeiderpartiet og danser.

Møt den levende legenden på Facebook.

Reklamer

From → Fiksjon, Kunst

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: