Skip to content

Ulven splitter Høyre

januar 4, 2017

wolfmother

Ulvemotstanden kuluminerte i dagens demonstrasjon foran Stortinget mot en vedtatt reduksjon av antall fellingstillatelser på ulv i Norge. 

Urbane stortingsrepresentanter er tvunget av en grønn bølge i byene til å følge en selvpålagt internasjonale lovgivning (via naturmangfoldsloven) hvor bønder og distriktene blir ofret til ulv og andre rovdyr på globalistenes alter.

Ulv er ikke utrydningstruet og er en reell trussel for familier som velger å bosette seg utenfor de store byene. Høyre og andre konservative partier må bryte internasjonale lover for å beskytte egne borgere. Om ikke blir saken nok et eksempel på at sittende politikere ikke fremmer befolkningens sikkerhet og interesser.

farlig-ulv
Alt foregikk uten konflikter med motdemonstranter – det er kanskje ikke rart tatt dette bildet til betraktning. Jeg liker spesielt «Ulv i naturen = dyremishandling» – tror kanskje Mdg’erne får «blod på tann av slike slagord. Les mer om saken på Aftenposten.

Så er også ulvedebatten den ultimate konflikten i norsk politikk. Den tar opp i seg distriktspolitikk, miljøpolitikk – og en slags innvandringspolitikk mener noen, siden det er en stor ulvestamme i Russland. Det er bare feminisme som mangler i denne eksplosive miksen.

Les saken i Dagbladet.

Hør også Black Debbath – Problemer innad i Høyre:

Meanwhile on the other side:

larson-farside-wolfinsheepclothing_7622

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: