Skip to content

Transhumanisme i Norge

februar 26, 2014

crux_cover_smallI bøkene «The Transhumanist Wager» av Zoltan Istvan og «Nexus/Crux» av Ramez Naam skildres en nært overstående kamp mellom «kristenkonservative» og «teknoprogressive» krefter i skremmende realistiske scenario.

Bøkene stiller flere kritiske spørsmål. Er døden et uunngåelig faktum omsvøpet i religiøs romantikk eller en simpel sykdom som kan bekjempes av medisinsk teknologi? Vil samme teknologi gjøre oss «friskere enn friske» definert i et nytt syntetisk genetisk kastesystem?

I ren trass nekter jeg å si annet om disse bøkene enn at de gir tilstrekkelig innsikt i både drivkreftene bak og forakten for livsforlengende og livsforbedrende teknologier til at du kan delta i debatten om de unngåelige etiske valgene menneskeheten må ta i de kommende tiår. 

Om du allikevel velger å ikke lese disse bøkene kan du høre hva Alex Jones (kjent fra intervjuet med Charlie Sheen) og Daniel Estulin (kjent for «The True Story of the Bilderberg Group«) har å si om saken:


I det tilfelle at du fortsatt ønsker å utvide dine kognitive evner mens du fnyser av døden som intet annet enn en reversibel sykdom – søk tilflukt blant Norske transhumanister på Facebook.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: