Skip to content

Storberget utnevner Jaws som ny PST-dominatrix

september 27, 2009

Tilsynelatende livsfarlig; fortsatt bare dårlige spesialeffekter

Janne Kristiansen kommer fra Moss og var i 1979 ferdig med sine jusstudier. Siden praktiserte hun som advokat fra 1980 til 2003 hvor hun ble leder av Gjenopptakelseskommisjonen. Kristiansen har vært en av landets mest profilerte forsvarsadvokater.

Advokat Kristiansen vil være kjent for mange som fast forsvarer i Moss tingrett og Borgarting lagmannsrett. Videre har hun hatt en rekke verv i Den Norske Advokatforening, blant annet i Menneskerettsutvalget og Rettssikkerhetsutvalget. Første kvinne til topps Kristiansen var en av fire søkere til stillingen som sjef for Politiets sikkerhetstjeneste og ble i sommer regnet som en klar favoritt siden justisminister Knut Storeberget oppfordret henne til å søke stillingen.

Nå er Kristiansen første kvinne som har nådd helt til topps i PST. Kristiansen ble i sommer også utpekt til leder for Medieansvarsutvalget, men varslet at hun ville trekke seg fra jobben om hun ble ny sjef for PST skriver NTB.

Fra Moss Avis. Les også «Jeg vil ikke bli tatt for ulovlige politimetoder» i Dagbladet. Se video fra den rent meritokratisk utnevnelsen på Aftenposten. Les også den forsøkt sensurerte artikkelen i VG om frykt for «informasjonstørke fra samarbeidende tjenester» i utlandet. Hvis dama er like intentanende om sine oppgaver som hun var i medieansvarsutvalget er denne frykten velbegrunnet. Samtidig fortsetter det å stinke i Moss.

Uansett, lykke til i ny jobb Frau Kristiansen.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: