Skip to content

Konservatisme, den nye hoggestabbe

april 29, 2009

edmund-burkeKonservatisme og tradisjon
– et lett offer for massemedia

I (…) leserbrevprosa, under kapitteltitler som «Stortingsflertallet – et tyranni?», hudfletter Monsen regjering, storting, media og resten av den kompakte «radikalliberale» majoritet. Det fremgår av boken at Norge er kapret av en frimurerlosjeaktig, rosa konspirasjon som er ute etter «ødeleggelsen av den biologiske familie, mor, far og felles barn og dennes betydning… ødeleggelsen av kjønnsroller… av det kristne ekteskapet.. av Gud som Far… og troen på evige verdier.» Fra før av vet vi at jødene sto bak 9/11 og at Opus Dei myrder pavens motstandere for fote. Etter denne boken forstår vi at homsene har alliert seg med «lystetikere, hedonister, skilte, utro, prostituerte, korrupte, enslige, humanetikere, kommunister, sosialister» og er ute etter verdensherredømme.

Selvfølgelig blir en slik kritkk av den kulturelle oppløsningen latterliggjort som en konspirasjon i Aftenposten. Human-etiske FriTanke rapporterer fra den ekte høyresiden i USA som nå slipper til på Fox News:

(Alex) Jones fikk også sjansen til å reklamere for DVD-en «The Obama Deception». Filmen nevner såvidt såkalte falsk flagg-operasjoner, en referanse til påstandene om at blant annet terrorangrepene 11. september ble utført av amerikanske myndigheter, men fokuserer i hovedsak på at Obama er kontrollert av de samme allmektige bankinteressene, og bare er «et svart ansikt på den nye verdensordenen», «et facelift for fascismen».

Blant de andre gjestene i Napolitanos webprogram var Ron Paul – som jeg har skrevet om tidligere på fritanke.no – og Lew Rockwell. Den kjente konservative bloggeren Charles Johnson på littlegreenfootballs.com kommenterte tørt: «Wow. Rasister, 9/11 truthere og konspirasjonsteoretikere, alle sammen brakt deg av Fox News».

I et slikt medielandskap er det nesten bortkastet å forsøke å kommunisere tradisjonelle verdier og konservative politiske idealer. Både her og i USA.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: