Skip to content

Mira Craig møter 2012 med åpne armer

april 5, 2009

Mira Craig mener noe muffens kan skje i 2012

Mira Craig (26) er åpen for at verden, slik vi kjenner den, går under i 2012.

– Jeg påstår ikke at verden går under, men jeg er åpen for at det kan skje og da kommer du ikke til å finne meg i et bomberom. Da skal jeg stille meg opp med åpne armer og la meg føre av sted, sier Mira Craig til VG.

– Noe kommer til å skje i 2012. Det er jeg temmelig overbevist om. Kanskje bare en liten fraksjon av menneskeheten får leve videre, mens resten går under, filosoferer Craig.

Fra VG. Helt enig med frøken Craig, noe kommer til å skje i 2012. Blandt annet OL i London.

Noe skjer med pop-bransjen i Norge også. Forrige sensasjon var at Hank Von Helvete var innlagt på scientologenes avrusningsklinikk Narconon. Hva blir det neste? Chemtrails-rock?

Liker du store tilslørte kvinnebryster i media? Støtt Plausible Fremtider / Plausible Futures via PayPal.

Reklamer
3 kommentarer
 1. Nordmann permalink

  Viser til reportasjen om Mira Craig og verdens undergang i 2012. Den riktige datoen er 21. desember 2012 og ikke 21. januar 2012.

  Det er for lengst opprettet en egen stor organisasjon som jobber døgnet rundt med samt forberede verdenssamfunnet på hva som kan skje 21.12.12.

  I følge Mayaernes kalender som går over 5000 år er denne datoen selve slutten og kalenderens siste dato. Også egypternes historie nedskrevet i blant annet pyramidene peker ut samme tidsrommet at noe voldsomt vil skje og ramme menneskeheten og jordkloden.

  NASA har regnet ut at datoen er særdeles kritisk da noe vil skje ute i verdensrommet under overgangen mellom skiftet av sommer og vinter som gjør at magnetismen og polene i sør og nord vil gjør at hele Jorden rammes. Det amerikanerne har å rutte med i krig mot store kritiske farer fra verdensrommet kan bli tatt i bruk.

  Paven vi har i dag er den 110. Den neste vil være den 111. og man frykter at det vil være en djevel av Satan selv i forkledning. Vatikanstaten vil gå til himmels samt utslettelse av Midtøsten. De kristne og troende vil bli ført opp til Himmelriket og de vantro vil oppleve Helvete på jord. Det store børssmellet med banker og finans høsten 2008 startet med en nedgang på 777 poeng på Wall Street som en symbol på at den økonomiske kollapsen var momentant. 777 kan være et symbol fra Gud om at dansen rundt gullkalven, altså den moderne økonomien der det meste innen økonomi og verdier ligger lagret elektronisk i banker 666 er da også selve grunnstammen som første og midterste og siste streken på alle strekkodene som de fleste varer verden over har for unike varenumre. 666 er da også djevelen Satans eget nummer. Med andre ord menneskehetens stadig større jag etter kjøpe varer eller mammon som det heter fra gammelt av har gått så langt at det hele vil kollapse som det gjør nå for tiden og bli stadig verre og verre fremover.

  Kollapsen innen finans, bank og verdiskapning og pengenes verdi vil gjøre at det sikreste vil være anskaffe seg gullmynter som fremste gangbare valuta verden over igjen. Menneskehetens dans rundt gullkalven har fått sin pris.

  Det er etterhvert mange kjendiser, kjente personer og andre som har meldt seg inn i organisasjonen. Også USAs president Barack Obama som er æresmedlem. I løpet av 2009 vil menneskeheten blir bombardert med TV serier og spillefilmer om verdens klimaks, datoen 21. desember 2012. Spillefilmen 2012 som kommer på kinoene verden over sommeren 2009 vil være en forsmak før TV seriene setter i gang høsten 2009. Eget domene navn har organisasjonen for lengst og der legges det ut store mengder med fakta fortløpende.

  YouTube har trolig over 1000 videoer om emnet allerede og det er for lengst satt i gang en TV kanal i USA som forteller døgnet rundt om emnet og det som kan skje. Den kringkaster 24 timer i døgnet på Internett blant annet. Før har det vært stort sett dommedagssekter og andre mer eller mindre tvilsomme personer og troende som har ved en rekke anledninger spådd verdens undergang på fastbestemte datoer og begått kollektivt selvmord ved en rekke tilfeller. Også det aller meste av det som står i Bibelens Åpenbaringsboken har det meste skjedd allerede så enden er nær også for de troende kristne og andre verden over. Men nå er det blitt så mange ulike som tror på at noe vil skje 21.12.12. og at det er så mange tegn i tiden og ting som har gått i oppfyllelse og skjedd, at man tror at nå vil Verden oppleve noe de aldri har vært borti før og som angår hele eksistensen og livet på Jordkloden. Hva som vil skje aner man ikke, men særdeles dramatisk frykter stadig flere at det blir.

  Når mange ting som Nostradamus og andre kloke mennesker lang tid tilbake forutså, har skjedd og mener at menneskeheten vil oppleve noe helt spesielt på tidsrommet 21.12.12. da hele vårt kalendersystem er totalt fullendt. Matematikere gjennom alle tider har også funnet ut at tallet 1 er selve byggesteinen i alt mulig både kalendermessig og historisk og ingeniørmessig. Videre skal tallet 1 legges sammen tre ganger for å være videre byggestein i alt. Altså 1 + 1 + 1. For bygge opp på hverandre skal dette gjøres til man kommer til tall med 1 + 1 + 1 i det fullkomne. Altså 12 som igjen danner 1 + 1 + 1. Tallet 21 blir også 1 + 1 + 1. Vi er da også inne i det 3. moderne årtusenet. og da er derfor er da også årstallet 12 fullkomment maksimum. På denne måten regnet Mayaerne ut at det var 3 årtusener før moderne tidsregning pluss at vi nå er inne i det 3. moderne årtusenet. Derfor gir datoen 21.12.12. i det moderne 3. årtusen. Tallet 12 som igjen gir tolv med fullkomne 1 tall. Derfor kollapser kalendersystemet på denne datoen. Denne matematikk er det Mayaerne brukte for konstruere kalenderen.

  På datoen da sommer og vinter halvåret og der polene og solen er i midten mellom nord og sør er og har vært selve klimakset hvert halvår for jordens befolkning enten det er på den nordlige eller sørlige halvkulen på Jorden. Også egypternes dyktige folk som bygde pyramidene anvendte tall systemet og forutså hvordan man skulle bygge pyramidene som gedigne byggverk som kunne stå imot naturens krefter i tusenvis av år. 1 + 1 + 1 = 3. Videre med 4 sider som ente i den fullkomne 12.eren som dannet pyramidens topp.. At byggverkene pyramidene som trekantede byggverk midt ute i ørkenen i Egypt skulle peke opp mot himmelen og inneholde både faraoer og masse annet har fascinert jordens folk i årtusener. Det er og blir en ingeniørkunst som de færreste av dagens ingeniører skjønner seg på. Pyramidene har stått i mot alt som finnes i tusener av år. Helt genialt.

  En del forskere på 11. september 2001 mener at også datoen 11.09.01 som også gir 12 ettall ikke var tilfeldig og at det skjedde klokka 11:11 amerikansk tid. USA er som sagt selve symbolet på dansen rundt gullkalven, med spekulasjon og børshaier på børsen, økonomer og finansfolk som forvaltet penger og verdier som om det bare vare penger på papir som vokste på trær. Det er da heller ingen andre land i verden som USA som har så mye gjeld til resten av verden og til slutt kollapset det hele som ga verden finanskrisen vi nå er inne i. Fordi menneskeheten har gått av skruplene i misbruket av jordens ressurser og forvaltning. De åndelige og religiøse verdiene har kommet helt i bakleksa for menneskehetens stadige jag spesielt i den vestlige verden etter egen selvdyrkelse, dansen rundt gullkalven og mer til som har gjort at hele verdens ressursbruk, miljø, verdier, menneskesyn har spilt mer og mer fallitt. Troende tror at Gud nå har blitt så lei menneskehetens store misbruk av skaperverket at endetiden er veldig nærme.

  Ikke nok med det. Dataspill firmaet FunCom i Norge har i noen år nå jobbet med deres aller nyeste dataspill som kan lanseres trolig 21.12.09.verden over. Spillet som heter The Secret World har det vært mye mystikk rundt hva skal inneholde, men med super 3D realistisk datagrafikk og musikk samt foregå i viktige steder som Paris, London, Roma osv. At spillet dreier seg om 21.12.12. har inntil nylig vært godt skjult. Men FunCom har nå etterhvert i det siste sluppet løs et par trailere, som forteller at spillet går ut på redde verden fra det som kan skje 21.12.12. Altså blir det et svært tøft spill der man skal bekjempe ondskapen som bl.a. braker løs i Vatikanstaten og mye mer. Det blir nok et svært voldsomt spill der man skal forsøke redde menneskeheten så godt det lar seg gjøre. Spillet får ganske sikkert 18 års grense, fordi dette blir et dataspill som sannsynligvis blir svært omdiskutert. Det er svært dristig gjort av FunCom å lage et slikt spill som kan få mennesker verden over sammen til å kjempe for menneskehetens eksistens som et digitalt online spill av det som kan skje 21.12.12.

  Offisielle nettsiden til 21.12.12 organisasjon og mye annet om datoen er da også finne på bl.a. denne nettadressen. http://www.december212012.com

  På Youtube er det ofte bare å bruke søkeord som 2012 og 21.12.12 eller også 12.21.12 ettersom amerikanerne skriver datoer på denne måten. Det er så mye videoer allerede.

  Enten man liker det eller ikke kommer fokuset på denne datoen til også få stadig mer fokus også for oss her i Norge og Europa selv om vi her er mer jordnære til hva som kan skje enn hva amerikanerne er.

  Fokuset blir nok betydelig større når spillefilmen og TV seriene setter igang i løpet sommeren og høsten 2009 samt at FunCom slipper løs sitt neste dataspill på PC. Det er bare å stålsette seg til 21.12.12.

  Informasjonen overfor tar utgangspunkt i fakta og opplysninger som allerede er å finne om emnet på nettet. Det er ikke å se bort fra at det er en stor fare for at stadig større deler av verdens befolkning kan gå helt av hengslene og det vil for de fleste være svært vanskelig være likegyldige til denne helt spesielle datoen 21.12.12 i tiden fremover.

  Liker

 2. > Det er for lengst opprettet en egen stor organisasjon som jobber døgnet rundt med samt forberede verdenssamfunnet på hva som kan skje 21.12.12.

  Hva heter denne organisasjonen, hvor holder de til, har de en hjemmeside eller evt. et telefonnummer man kan kontakte dem på?

  > NASA har regnet ut at datoen er særdeles kritisk da noe vil skje ute i verdensrommet under overgangen mellom skiftet av sommer og vinter som gjør at magnetismen og polene i sør og nord vil gjør at hele Jorden rammes.

  Referanse? Denne rapporten er vel evt. lagt ut tilgjengelig på nettet et sted, regner jeg med.

  > 666 er da også selve grunnstammen som første og midterste og siste streken på alle strekkodene som de fleste varer verden over har for unike varenumre.

  Dette er nok vås fra ende til annen.

  > I løpet av 2009 vil menneskeheten blir bombardert med TV serier og spillefilmer om verdens klimaks, datoen 21. desember 2012. Spillefilmen 2012 som kommer på kinoene verden over sommeren 2009 vil være en forsmak før TV seriene setter i gang høsten 2009.

  Denne er nok den éne av dine spådommer som nok kan gå i oppfyllelse. Sannsynligheten for at media snapper dette opp, at det kommer filmer (er allerede produsert én stor hollywood 2012 film) er rimelig stor – dette er jo POPULÆRKULTUR! De tjener penger på det, for det er spennende, populært, osv.

  Foreslår at du begrunner dine «fakta» med referanser neste gang.

  Liker

 3. Jeg fikk tilsendt boken «The World Upside Down» i 2005 og har skrevet en omtale av den her:
  http://plausiblefutures.wordpress.com/2007/04/07/book-review-the-world-upside-down/

  Om noen er interessert kan dere få låne den. Den har veldig mange interessante referanser som kan dobbeltsjekkes. Bokens to forfattere (brødrene Van den Driessche) er på ingen måte dommedagsprofeter men fremstiller en del uortodokse astronomiske teorier og kobler disse opp mot en rekke myter. Spennende lesning men ingen grunn til å hamstre hermetikk.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: