Skip to content

The Obama Deception

mars 16, 2009

Den nærmest legendariske amerikanske patrioten Alex «Bullhorn» Jones har endelig roet seg litt ned. I dokumentaren «The Obama Deception» viser Jones at det er mulig å være kritisk til den skjulte globale maktelite uten å måtte skrike hver eneste initial i deres kabal: NWO – New World Order.

Infowars.com, en av Alex Jones mest kjente websider, ligger blant de 7000 mest besøkte websidene på nettet (se Alexa, jf. DN.no på 11.000) og representerer i dag en verdensomspennende bevegelse. Denne «sannhetsbevegelsen» består av oppegående intellektuelle som forstår at 11. september var arrangert av vestlig efterretning. De har gjennomskuet vestlige demokratier for intet annet enn et grundig ressigert skuespill for å holde borgere distrahert fra de virkelige maktsentra. En makt av typen Terra-kommunene stiftet nærmere bekjentskap med.

«The Obama Deception» kan sees på som en relativt myk introduksjon til harde tema for de som ennå ikke har forstått strukturen bak «krigen mot terror», «finanskrisen» eller for den slags skyld «klimakrisen». I filmen møter vi «the usual suspects»; Bilderberg, CFR, Trilateral Commission, generell «Money Power» og andre gjengangere fra den globale maktelite. Denne gangen er det nikkedukken Barack Obama som må lære seg å danse etter deres pipe.

Uten å være stor fan av Alex Jones mener jeg faktisk denne filmen fortjener å bli sett av Ola Gjennomsnittlig Dunk. For allerede til høsten kan vi få vær egen lille Bilderberg-marionette, Siv Jensen, som statsminister.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: