Skip to content

Jødisk terrorgruppe ville samarbeide med Hitler

januar 13, 2009

200px-Pantani
IRGUNS EMBLEM: Terrorgruppens symbol viser landområdene
organisasjonen krevde for å opprette den jødiske staten,
det daværende mandatområdet til britene,
dagens Israel, Vestbredden, Gaza og Jordan.

En artikkel jeg aldri trodde kunne komme på trykk i Norge:

Flere hemmelige, jødiske terroristgrupper eksisterte før Israel ble en stat i 1948.

I mellomkrigstida og under andre verdenskrig opererte de mot britene, som hadde området som sitt protektorat, og mot «svikefulle» jøder. I hele perioden kjempet de også mot palestinske grupper, som foretok angrep på jøder.

Stern Gang (opprettet 1940) var sammen med Irgun de mest ekstreme. Og de var sentrale i opprettelsen av staten Israel.

– De jødiske terroristgruppene Irgun og Stern sto langt ute på den ytterste høyresiden, de var sterkt påvirket av fascismen og hadde sine røtter i den ytterliggående sionistbevegelsen i Polen. De forherliget vold og terror som de viktigste midlene i politisk kamp, sier historiker Hilde Henriksen Waage til Dagbladet.no.

Les hele saken i Dagbladet.

Rahm Emanuel (Obamas stabssjef) har familiebakgrunn fra samme «gjeng». Se også dokumentaren «Zionism and Herzl: The Antisemitic Side of Zionism» på Google Video.

UPDATE: Willoch får ikke vise til sannheten lenger uten å bli stemplet som rasist. Høybråten stiller støttende opp å sier «- Det er forskjell på å si noe dumt og å være rasist» i Aftenposten. Alt dette over bagateller? Forstå litt om bakgrunnen fra Dagsavisen:

Ifølge boka «Jødehat. Antisemittismens historie fra antikken til i dag» av Trond Berg Eriksen, Håkon Harket og Einhart Lorenz er det avgjørende ikke «om kritikken er grov og krenkende, eller om den er uttrykk for en vrede som er berettiget. Det springende punkt er om den aktiverer antijødiske stereotypier som stigmatiserer jødene som ‘jøder’».

En ivrig leser kom med denne historiske kommentaren om «konflikten»:

Palestina, kapital og antisemittisme

De som har fulgt med i mediedebatten de siste dagene ang. Palestina, hørte forfatter Levin uttale i TV2-tabloid 14.01.09 at antisemitisme har eksistert i 2000 år. Grunnen til dette kunne ikke Levin si noe om. Mistroen til jøder har helt riktig eksistert, og det enda lenger tilbake.

Årsaken er å finne i en tradisjon, og dreier seg om forholdet renter/penger. Renter på pengeutlån er en gammel jødisk tradisjon helt tilbake til de utro tjenerne i Templet. Men ifølge mosaisk lov, har jøder ikke lov til å ta renter av andre jøder som de låner ut penger til. Tidlige tiders pengeutlånere (forretningsfolk, pengevekslere), måtte dra ut av de jødiske områdene for å kunne ekspandere på pengeutlån. De ble sett på med skepsis, fordi: i den gamle verdenskulturen, før kristendommen, var det umoralsk å profitere på folk som trengte hjelp. Tidlig humanisme.

Etterhvert kom fler og fler jødiske pengeutlånere til Europa og andre steder i verden. Når kristendommen etterhvert ble innført, hadde den også forbud mot å ta renter på pengeutlån. Nestekjærlighetsbudet et sentralt element. Jesus kastet pengevekslerne ut av templet; den eneste gang det fortelles han var rasende.Hans plan var å reformere den jødiske religionen (hevntanken, utvalgte og renter).

Renter er kjernen i kapitalismen.

England vedtok å utvise alle jøder i 1290 og det varte frem til ca. 1640 da Cromwell trengte lån for å finansiere borgerkrigen. Tyskland/Be-Ne-Lux hadde et mer vennlig forhold til pengeutlånere, Tyskland var et konglomerat av småstater, ikke like lett å kontrollere. I hele Europa var det stort sett forbud mot å ta renter i denne perioden ifølge kristendommen. Norge var en paralell, men jøder fikk ikke komme hit før ca. 1850.

Pengeutlån mot renter ble fortsatt sett på som umoralsk. Etterhvert ble kristendommen «liberalisert». Nestekjærlighetsbudet, grunntanken i kristendommen/humanismen, gjelder fortsatt, bortsett fra det viktigste feltet for folk idag, i økonomien. Alternativet er rente- og inflasjonsfritt pengesystem, som hindrer politisk/økonomisk manipulasjon og er ikke vanskelig å innføre hvis viljen/kunnskap om alternativ, er tilstede.

Årsaken til antijødiske holdninger idag, er vel åpenbar. Undertrykkelsen av Palestina har lenge blitt fordømt internasjonalt. Dette kunne ikke de jødiske representantene på TV2-tabloid fortelle. Det jødiske samunnet i Norge blir på den måten skadelidende over egne kommunikatorers feiltrinn og uheldige uttalelser. De blir stående mellom barken og veden. Hadde man tatt seg tid til saklige samtaler ville det skape mer forståelse.

– Vestlige ledere snakker i store bokstaver om demokrati, fred og ikkevold. Dobbeltmoral er kjennetegnet på dagens vestlige kapitalistiske kultur. Dette er alles verste fiende.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: