Skip to content

Norsk adel organisert under Zero-systemet

januar 6, 2009

Gladio
Medalje fra Zero-nettverket.

Det er bl.a. blitt avdekket at utvalgte skipsredere fikk lov av både Kongen og Arbeiderpartiet å overføre betydelige beløp fra Nortraship-fondet i London til Friburg i Sveits, for etablering av en klandestin ”bank” som ved hjelp av bl.a. P-26 i Sveits har kunnet drive sin spesielle form for bankvirksomhet frem til i dag – uten banklisens.

Fordelingen (mellom utvalgte arvinger) av pengene som etter hvert ble saltet ned i denne ”banken”, ble igangsatt tidlig på 1980-tallet. Det er grunn til å anta at denne fordelingen ikke kunne gjennomføres uten Arbeiderpartiets deltakelse i utbyttefesten. Mange ”ufaglærte og middelmådige personer” (som de ynder å kalle seg) ble som følge skipsredermilliardærer over natten.

Hva er grunnen til at Arbeiderpartiregjeringen og SV-finansministeren nekter å skattlegge Gro Harlem Bruntland, Ditlev-Simonsen-familien og de øvrige innehavere av konti i Liechtenstein og Sveits? Sitter de på konti selv? Jeg spøker overhodet ikke når jeg spør: Har de brukt av disse midlene i sin politiske kamp i Norge? Brukte Per Ditlev-Simonsen reisesjekker for å kjøpe seg både forsvarsministerposten, styreformannvervet i Kredittkassen (under bankkrisen i 1991) og ordførerstillingen i Oslo i tre perioder? Brukte Gro Harlem Bruntland ulovlige midler fra Sveits for å kjøpe seg villa i Nice i 2001?

Det er kanskje ikke så merkelig likevel at Arbeiderpartiet har en fast representant i Sveits, samt at Gro kjøper seg villa i frankrike for €310.000 (ca 2.5 millioner kroner) kontant, på et tidspunkt hvor hun til ligningsmyndighetene har oppgitt å ha en formue på vel 600.000 kroner.

Dette er i alle fall noen av de forholdene som vi vil forsøke å komme til bunns i det kommende året, hvor et av målene er å sørge for at krigsseilerne og deres arvinger endelig skal få utbetalt den arven de har krav på, og som de har ventet på i over 60 år.

I 2007 og 2008 har jeg avdekket at det eksisterer en indre krets mennesker (som regel skipsrederarvinger og utvalgte personer med tilknytning til Kongens hemmelige tjenester, deriblant Zero-systemet) som har fått status som Adel i Norge. De har fått sin egen kirke, sin egen religion hvor de får lov å gifte seg under fiktive navn, bytte identitet, osv. Vi vil komme tilbake med en utførlig artikkel om en høyst levende Adel i Norge.

Tillegg 05.01.2009: Det tok bare omkring 8 timer fra jeg hadde skrevet om Zero-systemet og linket til deres hjemmesider, før hele nettstedet ble slettet, av Kongen selv? Vi nærmer oss åpenbart råten i Norge. Jeg kommer tilbake med ny link etter hvert, slik at leserne kan få gjøre seg kjent med Kongens hemmelige tjenester.

Ny oppdatering: Dette er det eneste som er igjen av nettstedet (til John Peder Staubo) som ble slettet i dag og som beskrev Zero-systemet i bilder. Hurtigbufferen blir vel fjernet den også, etter hvert, men foreløpig kan man gå inn her og lese litt, dog uten de kompromitterende bildene.

Adelens etterkommere blir som regel foretrukket og tildelt embeter i domstolene og statsforvaltningen. Jeg har i den forbindelse vært innom Nygaardfamilien som i Høyesterett i 1954 (Rt-1954-189 hvor dere også kan lese om hvordan Thor Sønsteby lurte sine egne sjøfolk trill rundt) bestemte at sjøfolkene ikke hadde noe krav i det ”hemmelige fondet”. Gjennom dette udemokratiske system sørger adelen for å ha fortsatt full kontroll over opplysninger som kan avsløre ulovlige plasseringer av midler i utlandet. Disse midlene ligger langt utenfor det Offentlige Norges kontroll, noe Kristin Halvorsens svar til meg av 31. oktober 2007 bekrefter, og kan derved også benyttes til de mest fantasifulle korrupte handlinger, uten at ”oppgjør” vises i noe regnskap.

At dette adelssystemet er så omfattende bygd opp – med kontroll av både dommere, advokater og deres kontrollorganer, samt media hvor vi bl.a. finner Arbeiderpartiets kommersielle propagandakanal TV2 – kan bare bety en ting; at størrelsen på disse skjulte beløpene i Sveits må være enorme. Fra noen kilder har vi fått høre at det er tale om mer enn 400 milliarder kroner. Tiden vil vise om dette tallet kan bekreftes.

En interessant opplysning i denne sammenheng: I motsetning til Sverige publiserer ikke Hoffet i Norge årsregnskaper som påviser beholdning og aktiva i utlandet.

Les mer om den hemmelige norske «adelen» på Rettsnorge.

Se også siste omtale av Herman Berge i etablert presse på Dagens Næringsliv, E24 og Hegnar Online. Les også sensurforsøkene til dagens tydeligvis aktive Zero og om Claude Dansey og hans Z-organisasjon.

UPDATE: Gro Harlem Brundtland (Ap), Kjell Magne Bondevik (Krf), Magnus Stangeland (Sp), Anders Talleraas (H), Tore Austad (H) og Thor-Eirik Gulbrandsen (Ap) har alle fått uberettiget stortingspensjon.

Det går fram av granskningsutvalget som har sett på «gullpensjonene». De seks har fått utbetalinger etter den såkalte 75-årsordningen der kravet er at summen av alder og funksjonstid på Stortinget skal være minst 75 år.

Fra Aftenposten.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: