Skip to content

Fire & Ice, okkult manual omtalt

desember 28, 2008


Brukermanual for moderne tysk-tantrisk okkult orden.

Jeg har lest mang en arkaisk skrift og forstår at det underbevisste er blitt manifistert myriadisk gjennom tidene. Alikevel undrer jeg; hvem var etterfølgerne til det Bavariske Illuminati etter forbudet i 1776? Var det tilfeldig at Tyskland var den okkulte hovedstad i Europa før annen verdenskrig? Neppe. I kulissene bak Hitler fantes en hemmelig okkult orden med røtter tilbake til antikkens mestere i manipulasjon.

Dette var bakgrunnen for utbredelsen av okkulte ordnere i Tyskland før, under og etter krigen. I tåkelandet mellom militære efterretning og organisert okkult massemanipulasjon oppstod dagens «public relations». En orden som utmerker seg i bruk av anvendt ritualmagi, seksualmagi og makt basert på esoterisk innflydelse er det tyske Fraternitas Saturni (etbl 1927).

I boken «»The History, Structure and Rituals of Germany’s Most Influential Modern Magical Order: The Brotherhood of Saturn» i serien «Fire & Ice» til Llewellyn’s Teutonic Magic Series møter vi denne høyst irregulære losje med øye for det evige liv.

Basert på 33 grader i en klassisk magisk blanding av det skotske frimureri, teosofi/ariosofithelema, gnostisisme, taosime og en rekke andre esoteriske tradisjoner bygges et magisk nettverk (ring) som operer frem til 1990-tallet i Tyskland (boken er publisert første gang i 1990) .

Bokens første 130 sider omhandler oppblomstringen av okkulte ordener i Tyskland fra tidlig 1800-tall via Hitlers Tyskland til den kalden krigen. Detaljene i deres psykopolitiske univers av stjernetegn, runer, ritualer og fremmaning av entiter fra andre dimensjoner er en fascinerende verden. Resten av boken er et oppslagsverk i gradssystemet, tekniske finesser ved ritualer sammen med en grundig referanseliste.

Til sammen utgjør boken en innføring i den «mørke» siden av virkeligheten, noe kvinner sjeldent liker. Innsikt i seksualmagiske og tantrisk-inspirerte sexriter blandt verdens mest eksentriske individer kan virke skremmende på kvinner flest. Så hvordan skulle man utvinne seksualmagisk energi uten det annet kjønn?!  Dette ble deres store frustrasjon og paradoks; mangelen på kvinnelige adepter. Slik ble «Do what thou wilt» til homoerotiske ritualer.

Er du i besittelse av en uoverkommelige indre kraft og ønsker å vite hva den kan brukes til? Les denne boken.

Disclaimer: Ritualene beskrevet i boken praktiseres på eget ansvar.

Reklamer

From → Psykologi

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: