Skip to content

Et bluss fra fortiden

desember 15, 2008


Bush ler ikke av zionistisk alfabetsuppe:
JINSA, AIPAC, AJC, JCPA, ADL.

En forsøksvis spøkefull kommentar fra Roger Hercz i Dagsavisen om zionistisk kontroll i USA:

I lang tid har det hersket uklarhet rundt jøders evne til å innta en dominerende posisjon i verdenspolitikken. Tiden er inne for å avsløre befolkningsgruppens unike beslutningsprosesser.

Enhver som har tilgang til informasjon fra innsiden kjenner hemmelighetene: Med jevne mellomrom kommer det som kalles Rådet sammen, hver gang i et annet land. Målet er å samkjøre anstrengelsene for å kanalisere politikk på en måte som tjener jøder.

Ikke mer enn fire uker har passert siden siste toppmøte. Der ble det besluttet å plassere jøden Rahm Emanuel som stabssjef hos den nyvalgte amerikanske presidenten Barack Obama. Rådsmedlemmene var overbevist om at utnevnelsen ville gå glatt ettersom også andre etniske grupper er og har vært velrepresentert i Washingtons korridorer.

Les hele artikkelen i Dagsavisen. For de som ikke ler av dette anbefales «The Transparent Cabal: The Neoconservative Agenda, War in the Middle East, and the National Interest of Israel» av Stephen J. Sniegoski (Amazon). For de som vil gå enda lengre er den meget omstridte sosiobiologen Kevin MacDonald uhyre interessant.

Mange jøder ser på zionismen og dens innflytelse på USAs utenrikspolitikk som direkte anti-jødisk i seg selv. Se Torah Jews Against Zionism og Orthodox Jews Against Zionism.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: