Skip to content

TV2 viste Loose Change 2; fulgt av absolut tystnad

juli 10, 2008

Kl. 23:50, 10.07.08 bryter altså TV2 med NRKs snart 7 år gamle dogme rundt den offisielle og akk så mangelfulle forklaringsmodellen.

Fra 911truth.no. Følg ikke-saken på Sesam og Kvasir.

From → Konspirasjon

7 kommentarer
 1. Ja… litt snodig at det ikke var noe hallodamestemme der etterpå. Litt deilig egentlig syns jeg.

  Liker

 2. Å se denne dokumentaren (som jeg har sett ca. 5 ganger før på nett) på gammeldags TV (ikke flat-skjerm) var nesten like sjokkerende som å se den faktiske hendelsen live (på TV).

  Liker

 3. Schpyy permalink

  imponerende og sjokkerende ja. Men bra jobbet av TV2, like veien vi tar

  Liker

 4. Jeg ble glad da de viste denne.. Jeg håper og de viser Zeitgeist, the Movie.. Eller blir kanskje sannheten om kristendommen for sterk?

  Liker

 5. Det som virkelig er skremmende, er ikke spørsmålet om hvem som sto bak 11. september … Det som virkelig skremmer meg, er at en så stor TV kanal viser en film som er så lite basert på fakta. Som en skoleoppgave, skulle vi prøve å analysere filmen, og sjekke om troverdigheten til den. Jeg går på Medier og Kommunikasjonslinja, der måter å bruke virkemidler for å lure seeren er noe vi snakker om. Loose Change er stappfull av den, og det tar ikke lang tid før du finner mangel på fakta. En ting er at en vanlig TV-seer kanskje ikke tenker på dette og lar seg rive med, men at TV2 faktisk går god for denne? Det er skummelt. Skjerp dere!(uten at det spiller noen rolle, så vil jeg nevne at jeg fikk 6 på analysen)

  Liker

 6. Loose Change har aldri vært sett på som noen fakta-dokumentar i mine øyne. Den var en av de første og godt produserte filmen som oppsummerte mange av de ubesvarte spørsmålene ved 911. Jeg tror du kan bruke samme analysemetode på mange av de offisielle «dokumentarene» om 911 og konkludere med det samme. De baserer seg på tynt eller manglende faktagrunnlag.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: