Skip to content

Rusmisbrukere ryddet sprøyter, ble jaget

juni 29, 2008

shit

Arne Benes (55) var en del av ryddelaget i Waldermar Thranesgate. Da de var et godt stykke på vei mot St. Hanshaugen, bestemte de seg for å rydde en av gressplenene utenfor en blokk. Da beboerne så det, tilkalte de hjelp for å få dem vekk.

-Det var egentlig ment som en snill tjeneste. Jeg så at det var litt søppel og rot i den hagen, og vi ble enige om at vi like så godt kunne rydde der også mens vi var i gang.

Benes har nå bodd på Ila Hybelhus i ett år. På grunn av et vanskelig eiendomsmarked, håper han på å bruke oppholdet sitt til å samle krefter og få livet på rett kjør igjen.

-Jeg skjønner godt at dem blir redde når de ser oss. Men jeg håper at folk blir mer bevisste på at vi også prøver å ivareta lokalmiljøet vårt.

Han føler også at folk finner det veldig lett å skylle på beboerne i hybelhuset, med en gang det blir gjort hærverk og lignende.

-Jeg har aldri vært borte i et sted, der det er så mange flotte talenter som ikke blir utnyttet. Mange har lett for å tro at vi er kriminelle, men jeg opplever enorm empati og sosial kunnskap, understreker Benes.

Fortsatt håp på St.Hanshaugen?

Reklamer

From → Økonomi, Politikk

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: