Skip to content

Kongen og hans menn

april 28, 2008


Kongen, dørvakt for skjulte norske utenlandsformuer?

Finansminister Halvorsen har kjøpt eller på annen måte fått seg overdratt en eller flere pirat-DVD’er fra Tysklands finansminister Peer Steinbrück, inneholdende bl.a. kontoopplysninger fra en bank i Liechtenstein. Dokumentasjonen er i følge media fremskaffet på straffbart vis.

Norges finansminister har igjen stappet begge bena opp i salaten idet hun har inngått avtale om kjøp/overdragelse (omsetning) av tyvegods, og vi står derved overfor et klart heleri, jf strl §317. Selv om finansministeren kanskje ikke forstår dette, antakelig fordi at hun mener at målet helliger middelet eller noe i den retningen, så er det altså ulovlig å kjøpe/selge eller på annen måte omsette eller medvirke til omsetning av tyvegods, enten det nå skriver seg fra tyske myndigheter eller fra tidligere bankfolk som tilsynelatende kan fremstå som varslere, men som i realiteten bare har funnet en enkel måte å tjene penger på. Varslere sniker seg normalt ikke rundt omkring i verden og tilbyr sine tjenester for opp mot 50% av hva staten måtte få inn som følge av deres tjenester.

Jeg vil også nevne – for dem som ikke helt har sett det – at det er vesensforskjell mellom pirat DVD’ens innhold (alminnelige kontoopplysninger) og måten innholdet ble fremskaffet på (hemmelig ulovlig kopiering og uttak av opplysninger som i strid med loven blir brakt ut av bankens besittelse, dvs; straffbar handling mot arbeidsgiver og kunder).

Men dere, hvorfor går egentlig Halvorsen ut på det svarte internasjonale gangstermarkedet når hun i Norge har mer enn nok kilder til å dekke hennes trang for informasjon (om den overhodet eksisterer), gratis. Hun kan jo bare ta telefonen og ringe eksbankdirektøren eller Stein Wessel-Aas, likvidator i Viking Bank (Viking Schiffsfinanz A.G.), Gro Harlem Brundt land, Bjørn Haug eller kona, eller alle de banker og redere som har deltatt i ordningen, og få alle de opplysningene hun måtte lyste omkring nordmenns, og spesielt industrimagnaters og rederers skjulte utenlandsformuer.

Det lukter lang vei av Halvorsens vegring mot å innhente informasjonen på lovlig vis i Norge og i utlandet – fra kilder som har stått på hennes nesetipp i en årrekke og ropt – hvor hun i stedet velger helerikjøp av graderte bankdokumenter.

Man skal ikke glemme at med denne virksomheten oppfordrer den norske finansministeren alle bankfolk til å bli kriminelle og plyndre sin egen arbeidsgiver for dokumenter som senere hen altså kan selges på gangstermarkedet til kriminelle kjøpere. Halvorsen har med denne handlingen medvirket til å bygge opp et nytt kriminelt marked rundt ulovlig fremskaffede bankkontoopplysninger, hvor hun med sin oljeformue lokker til seg alle slags kryp som kunne tenke seg en hurtig fortjeneste. For alt hva jeg vet har hun med sine handlinger blitt stående i spissen for etableringen av et nytt kriminelt miljø som passende kalles for: Bank Account Information Theft, eller rett og slett “BAIT”.

Av de dokumenter fra Sveits som vi har fått tilgang til – på lovlig vis – fremgår det at både redernes så vel som Kongens interesser i den skjulte utenlandsformuen blitt tatt vare på av deres respektive representanter.

Arbeiderpartiets interesser i og beskyttelse av denne formuen har vært representert ved bl.a. Gro Harlem Brundt land, Arnljot Strømme Svendsen, Thorvald Stoltenberg, Bjørn Haug, Per Kleppe, Martin Kolberg, m.fl. Det er selvsagt uholdbart at Arbeiderpartiet og Kongen skal operere skjulte utenlandsformuer og tilknyttede konti, et forhold som i en rettferdig og ubesudlet rettsstat skulle ha vært gransket for lengst, bl.a. etter en forventet forespørsel fra landets finansminister som er blitt kjent med ugreiene i Sveits. Men dette vil neppe skje.

Les hele denne avslørende artikkelen av Herman Berge på Rettsnorge.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: