Skip to content

Ingo Swann – Penetration

mars 24, 2008

ingo-swann-esp

Ingo Swann regnes som en av grunnleggerne av det som i dag kalles «remote viewing», evnen til å se andre steder enn der man befinner seg. For de som likte den elendige TVNorge-serien «Jakten på den 6. sans» er dette bibelen. En av deltagerne hadde faktisk deltatt på et kurs i «remote viewing».

Deltagerne i tv-serien burde ha blitt bedt om å se «været» på månen – for så å ringe ESA/NASA for å sjekke med den offisielle aktiviten på vår kjære satellitt. Swann hadde nok advart dem mot «mannen på månen».

En av Swanns desidert viktigste og mest omtalte bøker, «Penetration«, er en klassiker i en genre som er proppfull av humbug og disinformasjon. Endelig er denne perlen av en bok tilgjengelig via bittorrent. Boken koster ellers flere tusen kroner brukt via Amazon og Ebay. God paranormal lesning.

UPDATE: Min all-time favorittbok om ESP (ekstrasensorisk persepsjon) er fortsatt The Holographic Universe. For en ellers god oversikt over det ytterste (eller innerste) av menneskelig bevissthet sjekk Psychedelic Horizons. Se min omtale av omtale av boken (gamle Plausible Futures).

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: