Skip to content

Okkupasjonsberedskap i praksis

mars 20, 2008

Gladio
«The most dangerous man, to any government, is the man who is able to think things out for himself… Almost inevitably, he comes to the conclusion that the government he lives under is dishonest, insane and intolerable.» -H. L. Mencken 

Foto: Herman Berge etter en noe sprikende karaktergivning (Universitas)

Herman J. Berge er en mann verdt å holde et øye med – saken mot ham (tiltalt for svindel av stakkars Fru Riis) er under utvikling. Les om det hemmelige nettverket «okkupasjonsberedskap» og hør hva Berge mener om norsk rettssikkerhet (fra sin base i Luxembourg):

Som dere vil huske avholdt advokat og dommer Hanne Tenden hemmelig arrestforretning mot meg i april 2007, en arrestforretning som hun forkynte for familievennen Mats Ektvedt i TV2 og som hun samtidig holdt hemmelig for meg. Målet med denne hemmeligholdelsen (for den som måtte være i tvil: I Norge er det ikke lov å avholde hemmelig rettergang mot landets borgere) var å få arrestkjennelsen kringkastet på TV2 før jeg kunne få tid til å bygge opp et rimelig forsvar mot Tendens oppdiktede historier. Tenden og Ektvedt lykkes i dette bakgårdsarbeidet.

Gjennom sitt arbeid med arrestkjennelsen bekrefter Tenden en sjelden dyp forakt for norsk så vel som internasjonal lovgivning, en forrakt hun ikke overraskende også deler med den rekke av dommere som har vært involvert i den 30 år lange kampanjen mot familien Riis, og deretter i den massive kampanjen mot meg.

Dere som leser min daglige kamp mot hva som tilsynelatende ser ut for å være en urettferdig kamp mot norske dommere og norske domstoler (hvem har vel ikke opplevd det, tenker dere kanskje), må finne dere i å høre og lese at denne kampen i realiteten styres av det mektige og ulovlige clandestine nettverket som sto bak plyndringen av familien Riis, og mange mange andre formuer; Stay Behind, det senere Okkupasjonsberedskap. Ankerløkken-saken, Tandberg-saken, Reksten-saken, og Riis-saken, er bare et knippe av saker hvis formuer dette nettverket har plyndret.

Det er det samme nettverket som i årene etter har gjort det som sto i deres makt for å hindre at vi skulle få tilgang til opplysninger som en gang for alle kunne avdekke deres eksistens, og ikke minst; nettverkets manglende lovlige grunnlag for eksistens.

Dere skal ikke glemme at dette miljøet har ”tvunget” redere og andre norske ”pengemaskiner” til å salte ned enorme formuer – opparbeidet gjennom norske og utenlandske arbeiderers blod og svette – i utlandet, bl.a. i Viking Bank, Zürich. Store deler av disse midlene tilhører arvinger og kreditorer til de reelle eierne av formuen.

Navnet dere må gjøre dere kjent med er altså: Okkupasjonsberedskap, tidligere Stay Behind, et ulovlig nettverk som EU for lengst har krevd avviklet. Til å begynne med, i den første tiden, vil dere ikke tro det dere leser. Regjeringen og nettverket som står bak, lever i det håp at de fleste av dere nettopp vil hoppe av lasset og ikke lese mer alene av den grunn at reflekssansene, som er så godt innarbeidet i oss alle av systemet; gjennom landets skoleundervisning samt nyhets- og opplysningsformidling, skal føre dere tilbake til det trygge liv, hvor samfunnets problemer – om det skulle finnes noen – er ment å bli ivaretatt av den selvutnevnte eliten.

Etter hvert som brikkene kommer på plass – forutsatt at dere ikke lar refleksen kaste dere tilbake i rekkene – blir dere av deres egen fornuft tvunget til å se nærmere på forholdene. Når dette tankearbeidet har pågått en stund vil dere være klare til å foreta deres egen konklusjon; denne gangen på et grunnlag som dere selv fritt har deltatt i oppbygningen av, og ikke på et grunnlag som myndigheter og andre har sydd sammen for dere.

Les hele artikkelen her. Les også hva han har å si om Kraby/Ramin-saken i «Agnes Nygaard Haug og Det hemmelige nettverket«. Ren og skjær påskekrim på sitt aller beste.

From → Konspirasjon

6 kommentarer
 1. Takk til Herman for ypperlig oversikt over lilleputt-illuminati i Norge.

  Liker

 2. sirlancelot permalink

  Herman er en stor mann, hvor er resten av Norges menn?

  Liker

 3. Finn permalink

  I følge mesteparten av sine klienter, er Herman Berge en bedrager. Han er blitt dømt for å manipulere eldre par for penger.Det at disse har «våget» å forsvare seg, istedenfor å gi etter Berges trussler,internett sjikane, og utpressing, kaller han for «forfølgelse».Han skjulerr seg bak en fasade av «idealisme» og påstår han er utsatt for utrolige overgrep av «nettverket», men dette er nok bare oppspinn – eller målbevisst teknikk for å tie motstanderene.

  Liker

  • Chris permalink

   Klapp igjen du troll. Hvorfor dukker samme generiske påstander – som man hurtig kan finne kilden og løgnene bak – opp overalt hvor herman j berge skriver eller nevnes?

   Liker

 4. Troll selv. Jeg avslutter med «Ren og skjær påskekrim på sitt aller beste.». Ha litt humor, mann. Hva har du på herman j berge som skulle tilsi at det han sier er rent tullball.

  Liker

 5. Loretta permalink

  Det er vel godt kjendt i dette land at om nokon går i mot eliten blir ein svartmala ,manipulert,kalla for fandens oldemor osb. men det viser seg at etter kvart ein åpner dei hemmeleg-stempla papira som no er bestemt ikkje skal åpnast før etter 40 år » bestemt etter Gros regjeringstid, kommer det mykkje fram som vi som har livd ei tid ikkje i vår villaste fantasi trudde var mogeleg.
  Kor naive er ein» etter sjølve å vore etterfylgt» og kjendt systemets makt på kroppen ?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: