Skip to content

Betal for din egen hjernevask

januar 22, 2008

Fjernsynet er det største tankekontroll- og propagandavåpen som noen gang er oppfunnet. Syns du at du bør betale TV-lisens for å finansiere all deres programmering av dine tanker – og for løgnene og propagandaen de kringkaster for å narre, hjernevaske, kontrollere og trellbinde alle, inkludert deg?

Kontrollerer ikke TVen og TV-tittingen allerede mesteparten av livet ditt, og måten du tenker på, spør skaperne av den britiske dokumentarfilmen «7/7 Ripple Effect». Spørsmålet kan like gjerne stilles i forhold til NRK. Til Norsk rikskringkasting. I disse dager krever denne organisasjonen at du skal betale enda mer for deres propaganda. Du skal betale for din egen hjernevask.

Din hjernevask er på toppen av det hele dyrere i år enn den pleier å være. NRKs tre reklamefinansierte TV-kanaler krever i disse dager inn enda mer lisenspenger. En TV-lisens de vil bruke til å selge deg Iran-krigen. Neste verdenskrig. Eller det store muslimske angrepet på Stockholm, København eller Oslo.

BBC løy for britenes lisenspenger om bombingen av T-banen og dobbeldekkerbussen 7. juli 2005. Og de løy om henrettelsen av den brasilianske elektrikeren de Menezes 21. juli med en håndfull skudd på kloss hold inne på en T-banevogn, i full offentlighet.

Idag er det 2 ½ år siden de Menezes ble skutt og drept for at løgnene BBC og NRK pøser ut skal være det eneste folk flest får høre om terrorbombene i London på 7/7.

Se dokumentarfilmen. Og brenn NRK-lisensen!

For de som husker bombene i London 7/7 – «The Ripple Effect» på Google Video.

Via Fehodeode.

UPDATE: Bush lurte USA til krig, VG.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: