Skip to content

Konspiranoia som ebok på Dagbladet.no

januar 15, 2008

Interessen for konspirasjonsteorier er stigende, og i jula la Dagbladet.no ut hele boka Konspiranoia som kom ut på Humanist forlag i 2003. De 13 kapitlene i boka ble lagt ut som enkeltstående artikler, med kommentarmulighet under hver artikkel.

Via Fritanke.no

Reklamer
2 kommentarer
  1. Hiram Abiff permalink

    Ertresvåg sin cv veier vel noen kilo mer enn Asbjørn Dyrendals, men det har vel liten betydning for dagbladet. Å gå god for ‘makten bak makten’ og å snuse på ‘konspirasjonsteoriene’ blir vel det samme som å innrømme at de har løyet gjennom mange, mange år.

    Liker

  2. Jeg tror Ertresvågs intellektuelle tyngde ligger i hans kontakt med en objektiv sannhet. Dyrendal, Sørensen og alle de andre som tilhører den etablerte akademiske «elite» ønsker å fremstille en verden som er subjektivt tilgjengelig for alle. En subjektiv sannhet hvor «alt går». Ser du paradokset?

    Selvfølgelig er Dagblodet ute etter å dekke ryggen. Ikke glem at selv Ron Paul nå tar avstand fra 911-skeptikere. Media vet at når alt kommer til at ønsker deres konsumenter sikkerhet fremfor frihet. Den amerikanske mellomkrigsjournalisten Henry Mencken definerer journalistikk godt med «det som er skrevet på baksiden av annonsene».

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: