Skip to content

Innleid fag-idiot benekter konspirasjon

oktober 17, 2007

oystein-sorensenVerdenshistorien er tilfeldigheter – det finnes ingen konspirasjon. 

UPDATE: Dagbladet rapporterer om «Alle konspirasjonsteoriers mor«. Se spesielt kommentarene.

Revolusjonene og verdenskrigene foregikk presis slik du lærte på skolen. Hverken frimurerlosjen, zionismen eller illuminati har noe som helst med dagens globale situasjonen å gjøre. Det er bare høyre-radikale rasistiske gale menn i USA som tror noe annet. Slik ønsker Øystein Sørensen at du skal forstå verden. Vi har ingenting å frykte, han er professor.

Beklageligvis er akademia lenge blitt brukt som en front for psykologisk krigføring. Den store sammensvergelsen Sørensen påstår å være en uskyldige historisk levning er han selv et offer for. De som tviler på den offisielle forklaring på drapet av JFK, hendelsesforløpet den 11. September, skjult historie og om Elvis fortsatt lever – kom på Kjettersk Kjeller.

Noter at den gale professor er promotert av Murdoch/Bilderberg sin Aftenposten.

Reklamer

From → Konspirasjon

7 kommentarer
 1. Haha, jeg er «fylt 18 år», men har ikke 50 kroner…
  Videre vet jeg ikke helt hva som er kjettersk ved å bekrefte det rådende Akersgata-Marienlyst-verdensbildet…? Skulle ikke kjetterne lissom tale Roma midt imot?

  La meg se, dvs oppsummere:
  1) Skepsis.no slår 9/11-kjetterne i hodet og kaller dem idioter.
  2) Kjettersk Kjeller slår 9/11-kjetterne i hodet og kaller dem idioter.

  …og det på selveste Gode Café… …nei nu… …står ikke verden til 9/11 2.0…
  :-)

  Liker

 2. Jeg kan ikke fordra Øystein Sørensen….

  Liker

 3. Jeg var der. Sørensen oppsumerte boken sin og wanna-be OTO flokken ler når de ikke skal gjøre det. Tragisk. Forskning.no, Sørensen og daglig leder i OTO skåler for at ingen sladrer. Morro varre lell.

  Liker

 4. bosse permalink

  ha ha , ja var der jeg også….
  for noen tullinger, særlig han Sørensen – han pratet vel egentlig ikke – bare gulpet!

  historie-timen hans var som en sveitserost.
  og klipp og lim teknikk fra la han vel egentlig ikke skjul på heller.

  man kan ikke benekte disse uretthetene med dagens beviser. det må jo være en dekk-opperasjon fra otos side. det er jo igrunn logisk det, siden oto er ett av de nederste trinnene i pyramiden. som han selv ikke forklarte betydningen av , selvom han lissom begynte å gjøre det. Sørensen er symbol illiterate!!

  disse folka får vel aldrig være med i en orntlig frimurerlosje heller…

  pluss han sa illuminatus hele tiden og ikke illuminati som det heter , så teknisk sett har han sitt på det rene. (kylling)

  stakkars jævla ateist, stgg var han også.

  virket mest som om de beskyttet NWO med det avkreftnings tullet sitt. de kuttet ikke inn til safta.
  og de ser på seg selv som inteligente, mens de opprettholder dagens levesett ,forfall og tankegang. (so fukkin last millenium).

  han refererte endel til Hitler,som vanlig i slike sammenhenger, men nevnte ikke navnet på Adolfs 2. bok , nemlig NEW WORLD ORDER.

  for det meste refereres det mest til teorier fremsatt av cia og liknende org. som selvfølgelig er usanne og lett og motbevise.

  det utspiller seg på et jævlig lavt nivå i disse kretsene, som jeg igjenn takker GUD for ikke å være en del av.

  også ler de av at vatikanet lissom har stor makt. ingenting er vel mer satanistisk en pedofili. (subsansielt beviser for dette i den cathlikk chuuch.)

  også rakket de hardt ned på Ertresvågs Makten bak makten. men han alene har mye flere tilhengere en denne kjetter-organisasjonen , takk GUD. Ertresvåg ville jo ikke engang skrive boka si , men han følte han måtte etter mange års tilfeldigheter og press.

  Luktet oto der også , fint at du bekreftet det for meg OP.
  nå tar jeg helga…

  Liker

 5. Jeg kjøpte faktisk boken «Den store sammensvergelsen» og har begynt å lese den. Sørensen skal skal ha litt ære for at han skriver godt og har gjort grundig research. Jeg kommer tilbake med en helhetsvurdering når jeg er ferdig.

  Liker

 6. Jeg mener journalistene har vært for positive og naive til Sørensens bok. De har latt seg overbevise uten selv å ha den minste bakgrunnskunnskap. Her er min egen anmeldelse av boken:
  http://www.rolfkenneth.no/NWO_review_Soerensen.html

  Liker

 7. Takk – da slapp jeg å skrive samme omtale. Du gjør en strålende bra jobb, jeg liker spesielt uttrykket ditt «knaggifisering» om Sørensens fremstilling. Den skjulte globale makt-kabal kaller seg nok ikke selv Illuminati – Sørensen har sikkert rett der.

  Det er ikke lett å forestille seg og lang vanskeligere å ta inn over seg omfanget av korrupsjonen i det globale makt-apparat. Fra kontrollen av penger og okkult makt til media og psykologisk krigføring. Sørensen skriver for de som ikke har mental helse til å takle virkeligheten. De er det mange av.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: