Skip to content

Troen på den skjulte hånd

september 11, 2007

makten-bak-makten

– Jeg har konsentrert meg om en av historiens største sammensvergelsesteorier, som har blomstret og vokst med utallige avleggere, fra «Da Vinci-koden» til den norske pressemannen Per-Aslak Ertresvågs mye omtalte bok «Makten bak makten». Det er selsomt å lese Ertresvågs bok på norsk, fordi den er radikal og USA-kritisk i utgangspunktet, men bygger i stor grad på stoff fra høyreekstreme konspirasjonstenkere, sier Sørensen.

Sørensen må vite at, fra øst til vest, er USA den geografisk sett siste verdensdel som blir til et imperium styrt av blodtørstige tyranner. Fra Egypt og Babylon i øst til Romeriket i vest er USA det siste imperiet i denne tradisjonen.

Men, neida, ingen grunn til å se «skjulte» historiske linjer der. Ei heller noen grunn til å være kritisk til USA sier Blindern-professoren. I tillegg er Sørensen så arrogant at han setter Ertresvåg i samme avsnitt som Da-Vinci koden. (les heller The Hiram Key)

Jeg har ikke lest boken («Den store sammensvergelsen» omtalt i Aftenposten) men tviler på at dette er noe annet en billige bortforklaringer og latterliggjøring av en historie som er skremmende sann. Se Ertresvåg sitt svar «Sørensen ser ikke sammenhengen», Aftenposten.

Uannsett er det godt å se at noen faktisk skriver norske bøker om bevisst nedtysset historie. Aftenposten er faktisk behjelpelige med linker til websider (disinformasjon) som er veeldig skumle. Siden de snakker om frimureri og protokollene – hvorfor linker ikke Aftenposten til f.eks Jewish Racism og Iamthewitness. Ville ikke Murdoch like det?

Og hvorfor viser ikke Aftenposten YouTube filmer som 911 Mysteries?

Les «Den største sammensvergelsen» på Forskning.no og intervjuet «Når alt hen­ger sam­men med alt» i Morgenbladet.

Reklamer

From → Konspirasjon

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: