Skip to content

Den spesialiserte sikkerhetsbransjen

september 5, 2007

DN TV har to tøffe intervjuer med Peter Jenkins («Naive næringslivstopper») og Kenneth Nielsen («Så enkelt er det å gjemme mikrofoner») i Ronin Consulting.

Norsk olje- og våpen-industri må da vite å beskytte seg mot overvåkning, men hvis de holder samme nivå som politiet kan man jo aldri vite. 

Politiet anklager nå TV2 for å ha lekket rapporten til kriminelle miljøer og avslørt under-cover politi. Akkurat hvem som er hvem i denne saken er foreløpig noe uklart.

 

Nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther avviser blankt at TV 2-journalister har vist frem den hemmelige rapporten til kriminelle.

– Denne rapporten har ikke vært ute av huset. Ingen av våre journalister har vist frem rapporten til kriminelle, sier Årsæther til VG.

– I et møte med oss sa visepolitimester Sponheim at de hadde trukket seg ut av dette kriminelle miljøet på grunn av truslene som hadde kommet. Da de på pressekonferansen tirsdag sier at dette ikke er årsaken til at de trakk seg ut, må jeg nesten bare trekke på smilebåndet, sier Årsæther.

Fra Kampanje.

Nå trekkes også både det norske forsvaret og russisk efterretning inn i bildet. Se «Forsvaret var redd for utro tjener» fra E24 og  «Frykter paramilitære i sikkerhetsbransjen» fra Bergens Tidende.

Samtidig isolerer Røkke seg i fengsel og ingen fra Aker vil besøke han («Besøker ikke Røkke i fengslet», NA24).

Røkke får 52 kroner dagen for pallespikringen han utfører i fengselet, og pengene kan brukes til blant annet telefonkort. I tillegg kunne han ha med seg 1300 kroner fra egen lomme da han entret fengselsdørene.

Kiosken som selger telefonkort er bare åpen mandag og torsdag ettermiddag, så går man for tom for tellerskritt, kan man riskere å måtte vente en stund før man igjen kan ringe.

Det er mange skurker som har styrt store organisasjoner fra fengsel. Røkke må lære seg triksene på 20 dager.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: