Skip to content

UFO-mysteriet løst i Hessdalen

august 8, 2007

Adresseavisa rapporterte tidligere i sommer:

Lysfenomenene i Hessdalen skyldes ikke besøk av «små grønne menn».

To professorer har ved hjelp av optisk spektralanalyse funnet ut at man snakker om en slags mini-pulsar på bakkenivå. Grunnen til at det oppstår slike nøytron-stjerner i Hessdalen skal være fordi det er store forekomster av relaterte mineraler i bakken.

Dette er med andre ord et fysisk fenomen – og det merkelige er at det som skjer på mange måter både minner om prosessene rundt de såkalte pulsarene (nøytronstjerner) og de svarte hullene langt ute i verdensrommet. Men her i Hessdalen skjer dette rett over hodene på oss, bare noen få hundre meter over bakken.  

Les hele den vitenskapelige agurk-nyheten. Jeg blir ikke spesielt mindre bekymret for Hessdalen da det viser seg å dukke opp svarte hull der. Se «Black Hole vs. Neutron Star»

For de som ble overrasket over mangel på grønne menn viser jeg til NOU2003:33, «Granskning av påstander om uetisk medisinsk forskning på mennesker«. Du finner ikke grønne menn i Hessdalen. Grønne menn ble lagd på Gaustad under CIA-sponset forskning på hjernevask.

Reklamer
2 kommentarer
 1. «Grunnen til at det oppstår slike nøytron-stjerner i Hessdalen skal være fordi det er store forekomster av relaterte mineraler i bakken.»

  Hvilke mineraler er dette, og er det tilfeldigvis også store forekomster av disse på Krokskogen?

  Fra Adressa: «Kanskje ligger svaret i berggrunnen, i form av høyreaktive stoffer som kan finnes i spesielle former nettopp i Hessdalen. Området er kjent for et svært rikholdig utvalg av mineraler og metaller, og Gitle Hauge beskriver hele dalen som et gigantisk «kjemilaboratorium» i så måte.»

  Hmm..

  Liker

 2. Jeg mistenker disse mystiske mineralene finnes stort sett over alt ;)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: