Skip to content

Dødens brorskap: Order of the Skull & Bones

juli 9, 2007

 skull-and-bones

Noen kjenner The Bones som avdeling 322 av et gammel prøyssisk hemmelig samfunn bragt til USA av William H Russel, en senere general. Han hadde studert under Hegel ved Berlin universitet. Hegels idealistiske idèer, hvor staten hadde absolutt rett overfor enkeltindividet, stod sterkt i Tyskland. Både fascismen og kommunismen har sine røtter i Hegels lære. Vi finner hans lære også igjen i tysk politikk siste halvdel av 1800 under Fyrst Otto von Bismarck og keiser Vilhelm 1.

Tilbake til Dødens brorskap. Dødninghodet ble symbolet for The Order ved Yale. Merket har gjennom tidene vært det tradisjonelle symbolet for havets pirater. Det var også våpenmerket for Hitlers fryktede SS-tropper under 2. verdenskrig.Hver vår siden 1833 blir 15 seniorstudenter ved Yale universitetet plukke ut som kandidater for å slutte seg til Order of Skull & Bones. Ikke skjelden er et nytt medlem sønn av en tidligere medlem av klanen. Fra 1971 kan også kvinner oppnå medlemsskap.

Gjennom 170 år har rundt 2500 personer dannet et brorskap, utilnærmet for andre. Til enhver tid er flere hundre av dem virksomme i et intimt politisk og ofte familiært fellesskap på toppen av det amerikanske samfunn, bundet til lojalitet og taushet av en ubrytelig lov. Dette er ofte folk som blir kjente regjeringsmedlemmer, kongressrepresentanter, dommere, offiserer av høyere rang, ambassadører, finansfolk er alle bundet av en skjult lojalitet overordnet samfunnsordningen.

For bare fire år siden fikk Ordenen installert sitt tredje medlem som president i USA, for andre gang, George W. Bush. Faren, George H. Bush tilhørte samme organisasjon.

Medlemmer av Order of Skull & Bones har gjennom sin virksomhet innehatt kommandopostene i det moderne amerikanske samfunnet, særlig de internasjonale bank- og finansinstitusjonene, advokatfirmaene, mediene, de politiske bastionene. Det må kunne hevdes som fakta at de har kunnet skaffe seg herredømme over USAs undervisningssystem. Det viser historien at de har gjort. De besatte utdanningsorganisasjonene, skolene og universitetene. Dessuten har de maktet å omskrive landets historie. Det skjedde gjennom å erobre American Historic Assosiation.

Støtte fra de enorme skattefrie Rockefeller fonds og andre fornds ble bestemmende for hvilket historiesyn og hvilke historikere som skulle få støtte og arbeidsstipend. Slik avgjorde man også hvilke som skulle stenges ute, skriver Ertesvåg i sin bok. Bones menn satt som sjefer for de skulte fondene, skatteparadiser på USAs eget territorium. De eide mediene. De eide de store forlagshusene. De avgjorde hvilke historiske verker som var verd utgivelse, og hvilke som skulle forkastes. Med sine folk og penger plassert i ledende universiteter og i institusjoner som American Historic Assosiations har det ikke vært noen uoverkommelig oppgave for the establishment å rydde enhver tanke på at det noe sted i verden kunne eksistere noe som heter konspirasjon (sammensvergelse).

Kilde: Kongsberg og Omegn Forsvarsforening

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: