Skip to content

Det Norske Forsvaret vedkjenner seg Illuminati. Hæ?

juli 8, 2007

per-aslak-ertresvagPer-Aslak Ertresvåg

Pensjonert offiser og redaktør for Kongsberg Offiserforening siterer «Makten bak Makten» av Per-Aslak Ertresvåg:

Allerede i 1780 årene hadde Illuminati flere tusen innflytelsesrike medlemmer i Frankrike, Belgia, Nederland, Polen, Ungarn, Italia, Danmark og Sverige. Trass i suksessen, trass i at tilhengerne publiserte bøker, myter og at stormenn, rike bankierer og mektige fyrster sluttet seg til, begynte alarmen å gå. Gruppen havnet i problemer i flere tyske stater på grunn av anklager om korrupsjon og foræderi. I bokstavelig forstand ble organisasjonen rammet av lynet. En av Illuminatis kurerer ble slått til jorden og drept under et kraftig uvær. Avslørende dokumenter ble bragt til politiet fra hjemmet til Franz Zwack og i slottet hos baron Bassus fant man dokumenter som redegjorde for omfattende planer, i virkeligheten en global konspirasjon.

og «Frimureriet og skjulte makteliter» av Erik Rudstrøm:

Bevegelsen har trolig passert høyden av sin innflytelse. Den har ikke klart å styre unna korrupsjon og kriminalitet blant sine medlemmer, noe som nok ofte følger en hemmelig ukontrollert makt. I enkelte land har frimurere tatt i bruk bomber mot sivile for å skape en situasjon som de kan utnytte til å styrke sin makt. Da er grensen mot kriminalitet langt overskredet. Det er avdekket at frimurere har stått bak bankrøveri og internasjonal narkotikahandel for å skaffe penger til mørklagte virksomhet.

Det er bra at slike bøker blir referert til fra den Norsk Forsvarsforening’s offisielle websider, litt strid innad i norsk militær intelligensia er bare sunt. Noe ufint er det likevel å putte hele frimurerlosjen i samme «bag» som f.eks de hemmelige terror-losjene som P2 og B’nai B’rith.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: