Skip to content

Ertresvåg om 9/11 og meget mer

mai 31, 2007

per-aslak-ertresvag

Per Aslak Ertresvåg er utvilsomt den tøffeste pensjonisten i Norge. Denne tidligere journalist og politiker avslører hele den norske makteliten uten å blunke! Etter å ha gjort suksess i en alder av 75 år med boken «Makten bak makten» fortsetter han å provosere. Jeg har aldri hørt en så nøktern analyse av 9/11 på norsk som dette.

Ertresvåg kommenterer at bin Ladin gjorde «sin del» før han med høy presisjon kommer med relevante historiske paraleller om statsfinansiert terrorisme. Mannen er et geni – må man pensjoneres for å bli ærlig!?

Reklamer

From → Konspirasjon

One Comment
  1. Asbjorn Erikson permalink

    Ertresvag’s interview er rett i blinken. Forhapentligvis, sa er dette pluss hans bok behjelpelig til a fa Ola Nordmann til a vakne fra sin complacency. Jeg tror at en av grunnene til at Ola Nordmann ikke har for mye kritisk tenkemate er at som de vanligvis sier, a vi har det sa godt her i landet, hvilket er sant i forhold til de fleste andre land. Dermed tror de at [nesten som i et eventyr] det ikke er for mye som er galt i Norge.

    Ola Nordmann er naiv og godtroende og kommer til a fa seg en meget negativ oppvekkelse om han ikke vakner opp. Det er jo skrekkelig a tenke at vi har folk som styrer Norges land som er foraedere, og har brutt den Norske grunnlov uten at noen kan gjore noe med dette. Vel, vi vet i hvem sine lommer de er.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: